Ο κύκλος του Γάλλου επιθετικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλείσει εδώ και χρόνια, με το συμβόλαιο του να λήγει στο τέλος της σεζόν και την ομάδα από την Μασσαλία να θέλει να τον κάνει δικό της. 

Ο Γάλλος επιθετικός είναι κοντά στην αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα των “κόκκινων διαβόλων” να μην μένει ποτέ ικανοποιημένη με την απόδοση του από την ημέρα που πάτησε στο “Όλντ Τράφορντ“. Ο Μαρσιάλ που ανήκει στον αγγλικό σύλλογο από το 2015, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν προβλέπεται να παραμείνει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Έρικ Τεν Χαγκ και τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ήδη έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Μαρσέιγ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την πλευρά της Ιταλίας όμως η Ίντερ έχει μπει δυνατά για τον παίκτη και θέλει να τον κάνει δικό της χωρίς να έχει διευκρινιστεί το ποσό του συμβολαίου, αλλά ούτε η διάρκεια του. Όλα αυτά μέχρι να αποφασιστεί και από την πλευρά του Μαρσιάλ που θα καταλήξει, με την “πολιορκία” για τον ίδιο να συνεχίζεται.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈληξε πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου
Επόμενο άρθροΠαιδί ήπιε μισό μπουκάλι κρασί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο