Προβληματισμένος εμφανίσθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά την ήττα των Μπακς από τους Νικς (122-109) στο Μιλγουόκι. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα και η έκτη στα τελευταία επτά ματς για τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόσφατη εικόνα της ομάδας του. Τα “ελάφια” πλέον βρίσκονται μόλις δύο νίκες μακριά από την 6η θέση, μιας και πέντε ομάδες βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν είναι ωραίο να μετράς τέσσερις σερί ήττες. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν παίζουμε και καλά. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα πρέπει όμως μέσα από αυτό να γίνουμε καλύτεροι, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Δεν είμαστε ομάδα που χάνει, δεν είναι μέσα μας αυτό. Είχαμε να χάσουμε τέσσερα σερί ματς από το 2021, δεν είμαστε εμείς αυτοί».

Για τον προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς: «Πρέπει να βρούμε και πάλι τη χαρά μας και για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίζουμε καλύτερα την μπάλα. Έχουμε τόσο πολύ ταλέντο, που νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ο καθένας μόνος του, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή, γιατί κι αυτός προσπαθεί να μας μάθει σαν παίκτες και ανθρώπους. Είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει, έχει πάρει πρωτάθλημα και έχει δει πολλά. Οι συνήθειές μας πρέπει να γίνουν καλύτερες, έχω την αίσθηση πως δεν είναι σταθερές. Θα πρέπει να αφοσιωθούμε και να βρούμε τη χημεία μας μέχρι τα playoffs. Πιστεύω πως οι παίκτες και το ταλέντο που έχουμε είναι υπερ-αρκετά για να τα καταφέρουμε.

Όταν χάνεις, είσαι εκνευρισμένος και δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σου αρέσει μετά τον αγώνα με ηρεμία. Για κάποιους είναι να πιουν ένα ποτήρι κρασί ή μια μπίρα, για άλλους να δουν τηλεόραση, για μένα να παίξω με τα LEGO μου. Είμαι τόσο αναστατωμένος, που βάζω με δύναμη τα κομμάτια στη θέση τους και πονάνε μετά τα δάχτυλά μου».//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑιτωλοακαρνανία: Χτύπησε την γυναίκα του με τούβλο στο κεφάλι
Επόμενο άρθροΛεπτομέρειες για τον νέο τρόπο εισόδου στην “OPAP Arena”