Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου (6/4 17:15 ΕΡΤ3) στο Λαύριο, σε ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο παιχνίδι, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα ο Αμερικανός γκαρντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η μάχη για την συμμετοχή της ομάδας στα Playoffs περνάει από τον αγώνα απέναντι στο Λαύριο MEGABOLT, παιχνίδι στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Kevin PorterJr. Ο Αμερικανός γκαρντ, που βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα πραγματοποίησε μόλις την τρίτη του προπόνηση με την ομάδα μας, θα είναι αναπόφευκτα το κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την απάντηση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Marques Townes έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης και αναπόφευκτα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Οι καλαθοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς Νεραντζάκης είναι:

Jamuni McNeace, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Cecil Williams, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Michal Michalak, Justin Alston και Kevin Porter Jr.

Ο αγώνας Λαύριο MEGABOLT – ΠΑΟΚ mateco, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/4, θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ για την επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο: Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν μας τρομοκρατούν
Επόμενο άρθροΑνδρέας Μικρούτσικος: «Νόμιζα ότι θα με ρωτήσετε για τη συνέντευξη της Καινούργιου– Φιλιά στη Βίκυ Σταυροπούλου»