Μπορεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο να είχε καλό ρυθμό και φάσεις, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 0-0 αδικεί την εικόνα που είχε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

Μόλις στο 6ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Ριέρα κέρδισε την μονομαχία με τον Κεσχρίντα, έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής έδιωξε ο Μαρκετζιάνι σε κόρνερ. Ο Ιταλός γκολκίπερ του Ατρόμητου έδειξε τα αντανακλαστικά του, όπως έκανε και στο 13′ σε σουτ του Ισέκα, αλλά και στο 15′ σε προσπάθεια του Ριέρα. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 32′, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Εξαιρετική μεταβίβαση του Τοράλ προς τον Ισέκα, ο οποίος έφυγε απέναντι από τον Μαρκετζιάνι, όμως αστόχησε για λίγο. Στο 40′ ήρθε η απάντηση από τον Ατρόμητο. Γύρισμα του Αθανασίου από τα αριστερά, ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά εκτός ισορροπίας, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Ο ρυθμός έπεσε στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να είναι επηρεασμένες από την διακοπή του ημιχρόνου. Άργησαν να έρθουν οι καλές στιγμές στο β’ 45λεπτο. Στο 83′ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε τον Ντε Μποκ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά, ο Βέργος έχασε μία σημαντική ευκαιρία για τον Ατρόμητο, καθώς έφυγε στην κόντρα, αλλά τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο Χριστογεώργος. Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, σε κεφαλιά του Ασεβέδο.

ΓΚΟΛ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 4′ Μαρινάκης, 53′ Βούρος, 88′ Φελίπε / 25′ Γκονζάλες, 48′ Αθανασίου, 51′ Βαλένσια, 76′ Καμαρά, 84′ Κούντε

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Αμπάντα (79′ Θοράρινσον), Μεγιάδο (68′ Φελίπε), Γκαγέγος, Τοράλ (61′ Μπάκιτς), Μπάκου (67′ Αποστολάκης), Ριέρα (79′ Θεοδοσουλάκης), Ισέκα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89′ Έρλινγκμαρκ), Γκονζάλες, Καμαρά, Βρακάς (72′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος), Βαλένσια (89′ Τζοβάρας).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League:

Σάββατο 30/3
Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0
Βόλος – Κηφισιά 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1
ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.//

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Στις Αχαρνές εντοπίστηκε ο δράστης – Με αυτό το όπλο άνοιξε πυρ
Επόμενο άρθροΚλείδωσε την πρώτη θέση ο Πανιώνιος