Η διακεκριμένη και ιδιαίτερα αγαπητή ερμηνεύτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σπάνια στην Ελλάδα καθώς έχει επιλέξει ως μόνιμη κατοικία της την Κύπρο, αποφασίζει τώρα να παρουσιάσει στο Θέατρο Άλσος τη νέα της πρόταση, έχοντας η ίδια την επιμέλεια του προγράμματος.

Με σπουδαία διαδρομή, κορυφαίες συνεργασίες και πολύ χαρακτηριστικό στίγμα στο ελληνικό τραγούδι, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά ανακαλεί φέτος στο Άλσος δικές της αξεπέραστες ερμηνείες από τις συναντήσεις της με κορυφαίους συνθέτες και ποιητές, όπως το Μίκη Θεοδωράκη, το Μάνο Χατζιδάκι, το Νίκο Γκάτσο, το Μανώλη Αναγνωστάκη κ.α., αλλά επίσης δοκιμάζει για πρώτη φορά τραγούδια που την συγκινούν, τη γοητεύουν και της ανοίγουν νέους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφήστε τα τραγούδια να μιλάνε»

Ο τίτλος από το νέο τραγούδι της Μαργαρίτας Ζορμπαλά που κυκλοφορεί σε λίγο καιρό σε μουσική Νεοκλή Νεοφυτίδη και στίχους Ανδρέα Νεοφυτίδη – και ταυτόχρονα ο τίτλος της νέας της παράστασης, η οποία δίνει έμφαση στο πρώτο μέρος της στον λόγο που ντύνει τη μουσική, στο κοινωνικό τραγούδι και στους στίχους κορυφαίων ποιητών και στιχουργών με νοήματα διαχρονικά και ανελέητα και, στο δεύτερο μέρος, στον λυρισμό, τη ζεστασιά των τραγουδιών, τη συντροφικότητα και τη συμμετοχή του κοινού.

Άλλωστε σε κάθε παράσταση της Μαργαρίτας Ζορμπαλά κυριαρχούν η συγκίνηση, το πάθος, η ποιότητα των επιλογών και πάνω απ΄όλα, το αίσθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφήστε τα τραγούδια να μιλάνε»

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, τις Παρασκευές 8, 22 & 29 Μαρτίου, στο Θέατρο Άλσος

Συνοδοιπόρος της ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, την ενορχήστρωση τη διεύθυνση του μουσικού συνόλου και, επιλεκτικά, στο τραγούδι.

Συντελεστές:

Νεοκλής Νεοφυτίδης: Πιάνο – ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: Ακορντεόν, ακουστική κιθάρα
Θοδωρής Κουέλης: Μπάσο
Κωνσταντίνος Μακαρίτης: Φλάουτο

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛηστεία με την απειλή… σφυριού
Επόμενο άρθροΕτοιμάζει πρόταση για Κέιν η Τσέλσι