Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-0 και πλέον βάζει πλώρη για την μεγάλη κατηγορία, με την επόμενη αναμέτρηση με την δεύτερη Λάρισα να είναι η πιο κρίσιμη στα play off ανόδου.

Ο Λεβαδειακός πήρε τεράστια νίκη με 2-0 επί της Νίκης Βόλου, με τον Νίκα να ανοίγει το σκορ στο 7ο λεπτό, βάζοντας από την αρχή τις βάσεις για την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν βγήκαν μπροστά για να απειλήσουν την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί έκαναν το 2-0 με τον Συμπελίδη στο 69′ βάζοντας τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για ανατροπή.

Ο Λεβαδειακός μπορεί πλέον να κοιτάξει τον “τελικό” με την Λάρισα στην “AEL FC Arena” με σκοπό να κάνει ίσως το τελευταίο

ΣΚΟΡΕΡ: 7′ Νίκας, 69′ Συμελίδης

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε (72′ Μεχία), Ρομό (56′ Μπαΐροβιτς), Νίκας (72′ Ντα Κόστα), Πίρινεν, Γιαννιώτας (66′ Συμελίδης), Κωστή (56′ Κουάδρα), Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83′ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (58′ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός, Πέττας (58′ Πολίτης).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜένει στον Άγιαξ αλλά σε άλλο πόστο ο Φαν Τ’Σχιπ
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Την προσοχή των οπαδών εν όψει Ολυμπιακού εφιστά με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ