Ένα γκολ του θρυλικού Ισπανού στόπερ στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του Κίκε Φλόρες να περάσει με 1-0 από το “Coliseum”, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga.

Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς αντίθετο από την εικόνα του παιχνιδιού στο χορτάρι. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν τον έλεγχο και απειλούσαν, όμως μίλησε η ποιότητα και η εμπειρία των Ανδαλουσιανών. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ ο Ράμος νίκησε τους πάντες στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σόρια. Μπορεί στη συνέχεια οι πρωτευουσιάνοι να πίεσαν για να πετύχουν -τουλάχιστον- την ισοφάριση, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που από το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς.

Η συγκεκριμένη νίκη ανέβασε τη Σεβίλλη στην 14η θέση της βαθμολογίας, μιας και έχει πλέον 31 βαθμούς, όντας στο +6 από την 18η Κάντιθ. Από την άλλη, η Χετάφε έμεινε στους 38 και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την 7η Ρεάλ Μπέτις.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Κάντιθ – Γρανάδα 1-0

Σάββατο 30 Μαρτίου

Χετάφε – Σεβίλλη 0-1
17:15 Αλμερία – Οσασούνα
19:30 Βαλένθια – Μαγιόρκα
22:00 Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας

Κυριακή 31 Μαρτίου

15:00 Θέλτα – Ράγιο Βαγεκάνο
17:15 Χιρόνα – Μπέιτς
19:30 Αλαβές – Ρεάλ Σοσιεδάδ
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Δευτέρα 1 Απριλίου

22:00 Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της La Liga πατώντας ΕΔΩ.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος – Κηφισιά: Σέντρα στις 17:30
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ: Στην Αθήνα χωρίς Σάστρε, Μιχαηλίδη και Μπάμπα