H Λίβερπουλ πίεσε το τελευταίο διάστημα τον Τσάμπι Αλόνσο, για να κλείσει την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έμεινε τελικά στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και η διοίκηση των «κόκκινων» εξετάζει πλέον την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026, στο οποίο υπάρχει ρήτρα εξαγοράς 30 εκατ. ευρώ.

Ο 39χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει συνδεθεί και τις περασμένες εβδομάδες με τη Λίβερπουλ, ως ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Κλοπ, καθώς ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον βγήκε από τη λίστα της διοίκησης, καθώς είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έκανε την πρώτη επαφή με τον 39χρονο κόουτς της Σπόρτινγκ, μέσω του μάνατζερ του, Κάρλος φαν Στράχαλεν. Η αγγλική ομάδα έχει εξαιρετική σχέση με τον Κολομβιανό ατζέντη, καθώς εκπροσωπεί και τον Λουίς Ντίας, και ήταν αυτός που πήγε τον διεθνή άσο από την Πόρτο στο «Ανφιλντ» τον Ιανουάριο του 2022.

Σύμφωνα όμως με την αγγλική εφημερίδα «Independent» η Μπαρτσελόνα θέλει να χαλάσει τα σχέδια της Λίβερπουλ και να προλάβει να της «αρπάξει» τον Αμορίμ, για να πάρει τη θέση του Τσάβι στο «Καμπ Νου». Ήδη ο Ντέκο, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχει επικοινωνήσει με τον Πορτογάλο κόουτς και προσπαθεί να τον πείσει, ώστε το καλοκαίρι να προτιμήσει να «προσδέσει» στο λιμάνι της Βαρκελώνης, από αυτό του Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινείται πλέον ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
Επόμενο άρθροΤους «ρούφηξαν» οι άνεμοι από τα παράθυρα των σπιτιών τους