Η Αστον Βίλα ανακοίνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λέον Μπέιλι, που έληγε τον Ιούνιο του 2025, για δύο ακόμη χρόνια, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Ισπανίας και της Ιταλίας, αλλά ο ίδιος θέλει να φορέσει τη φανέλα μιας από τις ομάδες των Big-6 (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ) στην Premier League.

Ο 26χρονος Τζαμαϊκανός διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας, Ουνάι Εμερι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2027, καθώς τού πρόσφερε αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα πέντε εκατ. ευρώ.

Ο Μπέιλι, που εντάχθηκε στο δυναμικό των «Βίλανς» το καλοκαίρι του 2021 από τη Λεβερκούζεν, αντί 35 εκατ. ευρώ και σε 87 συμμετοχές έχει σημειώσει 16 γκολ, μίλησε για το μέλλον του στο «Let’s Be Honest Podcast» και αποκάλυψε: «Ναι θέλω να παίξω τα επόμενα χρόνια σε μια από τις μεγάλες ομάδες. Η Αστον Βίλα μού έχει προσφέρει πολλά, αλλά κάποια στιγμή θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤζούλια Νόβα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο στην Αγία Παρασκευή
Επόμενο άρθροΓιατί πάνε πίσω ο ΕΝΦΙΑ και οι φορολογικές δηλώσεις;