Ο έμπειρος κεντρικός του Μίλωνα μίλησε στο ertsports.gr λίγα λεπτά μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ομάδα του θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπάσης:

Για το γεγονός ότι ο Μίλωνας θεωρούταν το αουτσάιντερ του Final-4: «Για αυτό υπάρχουν θεσμοί όπως το Κύπελλο Ελλάδας. Ώστε τα “αουτσάιντερ” να κάνουν τις εκπλήξεις. Δεν θεωρώ βέβαια ότι ήταν μεγάλη έκπληξη. Παίζουμε το παιχνίδι μας σταθερά όλη τη χρονιά. Απλώς δεν τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά με τον Παναθηναϊκό φέτος».

Για την ιστορική σημασία της πρόκρισης: «Φέτος έχει κάνει πολλά ο Μίλωνας για πρώτη φορά. Όπως η 3η θέση στο πρωτάθλημα και η πορεία στην Ευρώπη. Είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για αυτήν τη φανταστική χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα παίξουμε εξίσου καλά ώστε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Για το αν επικρατεί μέσα του η κούραση ή επιθυμία για την κατάκτηση του τίτλου: «Και τα δύο υπάρχουν. Νιώθω κουρασμένος μεν, αλλά σκέφτομαι το Κύπελλο δε. Εντάξει, τι να κάνουμε; Ότι είναι… δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το πάμε μέχρι τέλους».

Ο κεντρικός του Μίλωνα, Αχιλλέας Μπάσης, με τον δημοσιογράφο του ertsports.gr, Βασίλη Αγριτάκη.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αθηναίων για το «γκλοπ μπάτσου» του Χ. Δούκα: «Η μονταζιέρα χτύπησε και πάλι»
Επόμενο άρθροΠέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον γυναικολόγο για την καρδιά σας