Μια μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο ΑΤ Πατησίων δίνει συγγενής ενός εκ των τραυματιών. Μάλιστα όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο που μίλησε στη «Ζούγκλα» και θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δεν χτύπησαν τα άτομα αλβανικής καταγωγής τον αστυνομικό αλλά  οι αστυνομικοί χτύπησαν τον συγγενή της τόσο σοβαρά που τη Δευτέρα μπαίνει για χειρουργείο.

Όπως λέει μεταξύ άλλων, «υπάρχουν γνωματεύσεις των γιατρών και ο συγγενής της υπέστη βασανιστήρια από τους αστυνομικούς. Έχουν γίνει και αγωγές και η υπόθεση έχει πάρει τον δικαστικό δρόμο». Σύμφωνα με το άτομο αυτό, δεν υπήρξαν ποτέ τρεις Αλβανοί οι οποίοι χτύπησαν αστυνομικό αλλά αντιθέτως εντός του ΑΤ Πατησίων βασάνισαν ένα άτομο αλβανικής καταγωγής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αρχικό δημοσίευμα της «Ζούγκλας» ανέφερε πως δύο Αλβανοί χτύπησαν έναν αστυνομικό και οδηγήθηκαν όλοι στο ΑΤ. Στη συνέχεια η εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον αστυνομικό και οδήγησαν τους δύο Αλβανούς και τον πατέρα του ενός – που έσπευσε στο ΑΤ -, στο νοσοκομείο για να εξεταστούν, αφού ισχυρίζονταν πως τους χτύπησαν οι αστυνομικοί.

Ακούστε όλα όσα είπε:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στην ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΗ Κόλινς στον τελικό κόντρα στην Ριμπάκινα