ΠΑΣ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στους “Ζωσιμάδες”, στην αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι πατούσαν… καλύτερα στο χορτάρι από το πρώτο λεπτό. Στο 13′ έχασαν μία σημαντική ευκαιρία, όταν σουτ του Σόρια κόντραρε και πέρασε οριακά δίπλα από την εστία. Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι… άγγιξαν το γκολ, όταν μετά από σέντρα του Έντερ ο Αντζιέλσκι έπιασε κεφαλιά που έφυγε ξυστά έξω από το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Κόντε έκλεψε από τον Τσακμάκη που έκανε τραγικό λάθος, πάσαρε στον Ριένστρα κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσα στο 58′. Οι Περιστεριώτες έβγαλαν υποδειγματική αντεπίθεση, ο Τζοβάρας τροφοδότησε τον Αντζιέλσκι με κεφαλιά και ο έμπειρος φορ πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Ωστόσο, στο 73′ απέκτησαν αριθμητικό μειονέκτημα, μιας και ο Κιβρακίδης δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντεμίρ. Στο 77′ ο ΠΑΣ έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, όταν μετά από απόκρουση του Τσιντώτα σε σουτ του Παμλίδη, ο Ροσάλες αστόχησε εξ επαφής. Στο φινάλε παραλίγο να έρθει η ανατροπή, με τον Βέργο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 90’+2′, από θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή.

ΓΚΟΛ: 37′ Ριένστρα – 58′ Αντζιέλσκι

Κίτρινη: 85′ Σόρια – 45′ Αθανασίου
Κόκκινη: – 73′ Κιβρακίδης
Δοκάρι:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης (43′ Σομποτσίνσκι), Μπακαδήμας, Κιάκος, Τούτου (46′ Ντεμίρ), Ριένστρα (79′ Λεό), Τζίνο (69′ Ροσάλες), Ροσέρο (68′ Παμλίδης), Καραχάλιος, Κόντε.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου, Κούντε, Κούεν (80′ Φριντζόνσον), Έντερ, Ντιρκς (56′ Βρακάς), Καμαρά (75′ Τριμμάτης), Αντζιέλσκι (80′ Βέργος).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Πρόσκληση Αστυνομίας για αναγνώριση ποδηλάτων
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιο κλειστού στίβου: «Χάλκινος» στο επί κοντώ ο Καραλής