Αναστάτωση επικράτησε το Σάββατο, 6 Απριλίου, στο αεροδρόμιο του Χίθροου, στο Λονδίνο, όταν δύο επιβατικά αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα όταν το φτερό ενός αεροπλάνου της Virgin Atlantic, που μεταφερόταν με ρυμουλκό, συγκρούστηκε με την ουρά ενός κοντινού αεροσκάφους της British Airways.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου. Ευτυχώς, κανείς δεν επέβαινε στα δυο αεροπλάνα.

Εκπρόσωπος της Virgin Atlantic δήλωσε: «Η άκρη του φτερού ενός από τα άδεια αεροσκάφη μας ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος, ενώ ρυμουλκούταν από την εξέδρα στον Τερματικό Αεροσταθμό 3 του Χίθροου του Λονδίνου. Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κανένας πελάτης δεν επέβαινε στο αεροσκάφος της Virgin Atlantic κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει μια πλήρη και ενδελεχή έρευνα. Οι ομάδες μηχανικών μας πραγματοποιούν ελέγχους συντήρησης στο αεροσκάφος, το οποίο προς το παρόν έχει τεθεί εκτός λειτουργίας».

Το ατύχημα δεν έχει διαταράξει το πρόγραμμα των δρομολογίων της Virgin από και προς τον κόμβο.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: Φουλ για τη στέψη η Λεβερκούζεν, ταπεινωτική ήττα (3-2) της Μπάγερν από τη Χαϊντενχάιμ αν και προηγήθηκε με 2-0!
Επόμενο άρθροO παρθενικός πόντος και το πρώτο κάρφωμα του Κέβιν Πόρτερ στην Basket League!