Στα χέρια του σερ Τζιμ Ράτκλιφ πέρασε κι επίσημα απ’ το βράδυ της Τρίτης (20/2) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ολοκληρώθηκε σε απόλυτο βαθμό η εξαγορά του 27.7% των μετοχών της αγγλικής ομάδας, με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο να «αφήνει» τον έλεγχο της Νις (μέσω της INEOS), προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα δύο κλαμπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράτκλιφ έχει επενδύσει 200 εκατομμύρια λίρες και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024 θα προσφέρει άλλα 100 εκατομμύρια λίρες για επενδύσεις αναμόρφωσης του «Old Trafford».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να γίνω συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη τιμή που συνοδεύεται από μεγάλη ευθύνη. Αυτό σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της συναλλαγής, αλλά μόλις την αρχή του ταξιδιού μας για να επαναφέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του αγγλικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης για τους οπαδούς μας.

Οι εργασίες για την επίτευξη αυτών των στόχων θα επιταχυνθούν ήδη από σήμερα», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Υψηλόβαθμος αξιωματούχος μεταβαίνει στη Μέση Ανατολή για να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση των ομήρων από τη Γάζα
Επόμενο άρθροΠροβάδισμα πρόκρισης με Αρναούτοβιτς για την Ίντερ | Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο Αϊντχόφεν