Η Τσέλσι θέλει το καλοκαίρι να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της με το γκολ τη φετινή σεζόν στην Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.

Έτσι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ στο τέλος τη σεζόν και έχει πρώτο στη λίστα του τον Βίκτορ Οσίμεν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι, αλλά σύμφωνα με το “Football Insider” η διοίκηση των “μπλε” σκέφτεται να κάνει την έκπληξη, διεκδικώντας την απόκτηση του Χάρι Κέιν!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο 30χρονος Άγγλος σταρ, που το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την Τότεναμ για την ομάδα την Μπάγερν Μονάχου και έχει κάνει θραύση με τη φανέλα των Βαυαρών, έχοντας σημειώσει 28 γκολ σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, δεν είναι ευχαριστημένος στη Γερμανία και η οικογένεια του τον πιέζει να επιστρέψει στην Premier League.

Μάλιστα, η Τσέλσι θεωρεί πως με 100 εκατ. ευρώ, όσα ακριβώς είχε δαπανήσει και η Μπάγερν για να πάρει τα δικαιώματα του, θα μπορέσει να πείσει τους Γερμανούς να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Μαργαρίτα Ζορμπαλά στο Θέατρο Άλσος
Επόμενο άρθροΤα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αποχή από το κάπνισμα