Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πήρε τεράστιο αποτέλεσμα επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 και πλέον έχει φύγει για τα καλά από τις θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία, καθώς έχει διαφορά οκτώ βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες δεν έδωσαν πολλούς χώρους, με το παιχνίδι να παίζεται στο κέντρο του γηπέδου. Οι προσωπικές μονομαχίες ήταν αυτές που είχαν την τιμητική τους, με τους ποδοσφαιριστές και των δυο να δέχονται τις παρατηρήσεις από τον κ.Τσέτσιλα και σε άλλες περιπτώσεις να τους τιμωρεί με κίτρινη κάρτα, σε απόδειξη του σκληρού παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους, με τον Αμρ Ουάρντα να σκοράρει στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αιγύπτιου, βάζοντας τον Πανσερραϊκό σε ρόλο οδηγού. Από εκεί και ύστερα ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να ανέβει μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν έγινε απειλητικός με τον Ράσταβατς να δίνει εντολή στους παίκτες του να ανεβάσουν τις γραμμές τους. Αυτό που έγινε τελικά ήταν ο Αυλωνίτης να σκοράρει και πάλι για τους Σερραίους στο 74′ για να τελειώσει μια και καλή τα όνειρα των φιλοξενούμενων για ισοφάριση και πόσο μάλλον για την ανατροπή. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ποτέ να απειλήσουν τον Χόβαν, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Το πλήρες πρόγραμμα 

Σάββατο 30/3
Πανσερραϊκός– Αστέρας Τρ. 2-0
17:30 Βόλος- Κηφισιά
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα- Παναιτωλικός
20:00 ΟΦΗ- Ατρόμητος

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέα Αριστερά: Η συκοφαντική επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα θα πέσει στο κενό
Επόμενο άρθροWRC Rally Kenya: Με μεγάλη διαφορά προηγείται το Φινλανδικό πλήρωμα με το YARIS Rally 1 Hybrid