Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα με 2-0 της Έμμα Ναβάρο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που διεξάγεται στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα την επαναφέρει στις 10 καλύτερες του κόσμου από την επόμενη βδομάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη επέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης και νίκησε σε “straight sets”. Η 28χρονη ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο πρώτο, μην αφήνοντας την Αμερικανίδα να… ανασάνει. Κάπως έτσι έκανε το 1-0 με το εμφατικό 6-2, μέσα σε 32 λεπτά. Το δεύτερο ήταν πιο ανταγωνιστικό, όμως κι εκείνο το έκλεισε όντας ψύχραιμη αλλά και καλύτερη. Αυτό διήρκησε 46 λεπτά και έληξε στο 6-4.

Κάπως έτσι, η Ελληνίδα τενίστρια αναμένεται να επιστρέψει στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης. Υπενθυμίζουμε ότι βγήκε από αυτό την περασμένη Δευτέρα (19/02), για πρώτη φορά μετά από 2.5 χρόνια. Κάπως έτσι, η απουσία της θα έχει διάρκεια μόλις μίας εβδομάδας. Επίσης, διέκοψε το αρνητικό σερί τριών ηττών, στο πρώτο της παιχνίδι… χωρίς προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Τομ Χιλ.

Τα σετ: 6-2, 6-4

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓεώτοποι και Απολιθωμένο Δάσος-Αξιοποίηση τους για εκπαιδευτικές δραστηριότητες
Επόμενο άρθροΘρίλερ στη Ρόδο: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι