Στην τελική του ευθεία μπαίνει και το πρωτάθλημα Αγγλίας με μία αγωνιστική που, θέλοντας και μη, επισκιάζεται από το ντέρμπι αναμέσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

Στην… αναμονή του ντέρμπι λοιπόν, το σαββατιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει τον κύριο όγκο των αναμετρήσεων της 30ης αγωνιστικής ημέρας.

Με δεδομένο πως οι τρεις πρωτοπόροι αγωνίζονται την Κυριακή, η αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας φαίνεται να είναι αυτή που ξεχωρίζει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε περιπέτειες και πλέον βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού, οπότε το ματς έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για αυτούς. Από την άλλη η Πάλας είναι σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα, αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Η εντυπωσιακή Άστον Βίλα θέλει να παραμείνει στην 4η θέση της βαθμολογία και όσο πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται και κόντρα στην Γούλβς λογικά θα έχει τον πρώτο λόγο, αν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου πάντως θα “ανοίξει” με το ματς της Νιούκαστλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, δύο ομάδες που μπήκαν με πολλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία έμεινα μακριά από τους στόχους τους και πλέον θέλουν απλά το καλύτερο δυνατό “πλασάρισμα”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 30 Μαρτίου
14:30 Νιούκαστλ- Γουέστ Χαμ
17:00 Μπόρνμουθ- Έβερτον
17:00 Τσέλσι- Μπέρνλι
17:00 Νότιγχαμ Φόρεστ- Κρίσταλ Πάλας
17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Φούλαμ
17:00 Τότεναμ- Λούτον
19:30 Άστον Βίλα- Γούλβς
22:00 Μπρέντφορντ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή 31 Μαρτίου
16:00 Λίβερπουλ- Μπράιτον
18:30 Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη περιστατικό ομηρείας στην Ολλανδία
Επόμενο άρθροΑναστασία: Στο ειδυλλιακό Μαρόκο για το νέο της βίντεο κλιπ «Σιγά Το Πράμα»