Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα του κοριτσιού ήταν 20 μήνες για το αδίκημα της εκβίασης το οποίο είναι πλημμέλημα. Σημειώνεται ότι ήδη έχει μείνει στη φυλακή προφυλακισμένη, άρα ήταν θέμα χρόνου γι’ αυτή να αποφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι απόφαση με την οποία χορηγεί αναστολή στους 17 από τους 20 καταδικασθέντες για την υπόθεση του Κολωνού έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ρίχνοντας αυλαία στην πολύκροτη δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού. Έτσι στη φυλακή παραμένει μόνο ο 55χρονος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίσταση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ) και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι με τις συγχωνεύσεις των ποινών, ο 55χρονος έχει τελική ποινή ισόβια και και κάθειρξη 27 ετών με εκτιτέα τα 20. Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» επιβλήθηκε με τη συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤι πρέπει να γνωρίζετε για τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στο Ισραήλ
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2024 από τη συγγραφέα Έικο Καντόνο