Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και στάθηκε στα υπόλοιπα μέλη της φροντ λάιν των Πειραιωτών, μιλώντας για τη συνεισφορά τους στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουσταφά Φαλ στο “meridiansport.rs”:

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αλλά καταφέραμε να πανηγυρίσουμε, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα καθώς έχει πολύ ταλέντο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις απέναντί τους, αλλά τους περίμενα να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για τον Μπολομπόι: «Ο Τζοέλ κάνει μία πολύ καλή σεζόν. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Τώρα έχει πολύ περισσότερο χώρο να παίξει και μπορείτε να δείτε ότι το απολαμβάνει. Του εύχομαι περισσότερες επιτυχίες στην ομάδα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτόν. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι πολύ ταλαντούχος, πολύ ικανός. Τη φετινή σεζόν στάθηκε άτυχος με τραυματισμούς, οπότε ήταν συχνά εκτός ομάδας. Όλοι όμως ξέρουν τι μπορεί να κάνει και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Σίγουρα μας έλειψε, αλλά νομίζω κάναμε καλή δουλειά και πήραμε πολλές νίκες παρόλο που έλειπε. Ο Ράιτ ήρθε και βοήθησε αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι πιο εύκολο μαζί του. Πρέπει όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμη και όταν ο Νίκολα δεν είναι μαζί μας».

Για τον Πετρούσεφ: «Μας έχει βοηθήσει πολύ από τότε που ήρθε. Νομίζω ότι έχουμε περισσότερο μέγεθος και αθλητικότητα τώρα. Ο Φίλιπ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού. Φυσικά, είναι ακόμη νέος, άρα ακόμα βελτιώνεται. Προσαρμόστηκε στο νέο σύστημα και κάθε μέρα γίνεται καλύτερος. Τώρα πρέπει να αναρρώσει εξαιτίας του τραυματισμού αλλά είναι ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας».//ΜΠ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Αυτοκίνητο πάτησε «γυμνό» καλώδιο υψηλής τάσης και έγινε… έκρηξη
Επόμενο άρθροΜπορεί να γίνει κοινή διοργάνωση MotoGP και Formula 1;