Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στον “αέρα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ από τον Άγγελο Στίμο και την εκπομπή “Τελευταία Σελίδα”, όπου έκανε το δικό του σχόλιο για την Super League και την Εθνική ομάδα.

«Η ΑΕΚ έκανε μία μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Το γκολ στα τελευταία λεπτά έκανε την χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη, καθώς στο λεπτό που μπήκε, φαινόταν ότι το ματς πήγαινε στην ισοπαλία» ανέφερε σχετικά με το χθεσινό (31/3) ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Θωμάς Μαύρος.

Όσο για το τι έχει κάνει πετυχημένη την ΑΕΚ την τελευταία διετία είπε: «Ο Αλμέιδα έχει αναμορφώσει όλη την ομάδα, μαζί με τους συνεργάτες του. Η πρόσληψή του ήταν μία μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπάρχει ένα δυνατό ρόστερ, αλλά το σημαντικό είναι η ωραία ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, έχω ενθουσιαστεί με το κλίμα που επικρατεί. Αυτό είναι έργο Αλμέιδα».

«Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ, ασχέτως που ξέφυγαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Φαίνεται πως αυτοί οι δύο θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα» ανέφερε ο Θωμάς Μαύρος, ενώ για τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είπε: «Είναι μεγάλες ομάδες, μεγάλοι αντίπαλοι, το γιατί βρέθηκαν πίσω στη βαθμολογία, δεν το γνωρίζω. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις άλλες ομάδες, ξέρω ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα και άλλαξαν προπονητές και παίκτες για να τα πάνε καλύτερα».

Τέλος για την Εθνική ομάδα είπε: «Νομίζω ότι κάναμε την Γεωργία να φαίνεται σαν την Γαλλία ή την Αγγλία, σαν μια μεγάλη ομάδα δηλαδή. Οι παίκτες την είδαν κάπως έτσι κι αυτό ήταν τελείως λάθος, καθώς διαμόρφωσε την ψυχολογία και οδήγησε στον αποκλεισμό».

Ακούστε εδώ τα όσα είπε ο Θωμάς Μαύρος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:


ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε στον Πειραιά το «Κνωσός Παλάς» μετά από τραυματισμό 17χρονης
Επόμενο άρθροΔΕΗ: Μείον 30% τα σταθερά τιμολόγια – Σε προ κρίσης επίπεδα οι χρεώσεις