Στις υπηρεσίες του Σλοβένου μέσου θα μπορεί να υπολογίζει ο Φατίχ Τερίμ την Τετάρτη (28/2, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στον αγώνα με τον Άρη στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο Άνταμ Τσέριν ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες, προπονήθηκε σε φουλ ένταση το πρωί της Δευτέρας (26/2) στο “Γ. Καλαφάτης” και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Για το παιχνίδι με τον Άρη υπολογίζεται πλέον κι ο Μπερνάρ, ο οποίος εξέτισε στον αγώνα με την Κηφισιά την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, ο Χουάνκαρ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα το πρωί της Δευτέρας (26/2) και οι Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς έκαναν θεραπεία. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠοια είναι τα οφέλη της σωματικής άσκησης χωρίς αθλητικά παπούτσια
Επόμενο άρθρο«Free Freaks»: Για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Βαφείο