Ο προπονητής του Άρη μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία και την επικράτηση της ομάδας του με 3-1, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για φτάσει η ομάδα στους στόχους της.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για το 2/2 του Άρη στα play off:«Όταν κερδίζεις σίγουρα είναι καλό. Ξεκινήσαμε καλά τα πλέι οφ με 2/2. Σημαντική νίκη και σήμερα με καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Δεν μένουμε εδώ, ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Είμαστε μακριά από την 4η θέση, έχουμε πολλά ντέρμπι, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε. Θα κάνουμε την προσπάθεια και θα δούμε αν πετύχουμε κάτι.Για εμάς ήταν ένα κίνητρο πως ήταν το πρώτο παιχνίδια για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Εμείς το είπαμε και θα το κάνουμε θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ.»

Πρόσθεσε για τους τρεις σκορερ: «Με νοιάζει να σκοράρει η ομάδα, δεν κοιτάω ποιος βάζει γκολ. Σκόραραν σήμερα και ο Μπράμπετς και ο Μάνου. Ήταν καιρό εκτός, 11 μήνες, βγάζει κόπωση, θέλει διαχείριση και θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια. Το επόμενο πρωτάθλημα του ανήκει. Είναι σημαντικό που σκόραρε όπως και για όλα τα παιδιά που πετυχαίνουν γκολ».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙσραήλ: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης Νετανιάχου
Επόμενο άρθροΆδ. Γεωργιάδης: Οι ελλείψεις φαρμάκων έχουν αιτία τις χαμηλές τιμές και όχι τις παράλληλες εξαγωγές