Η Πανελλαδική Καμπάνια «ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρίας & της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας υπό την αιγίδα της Επιστημονικής Εταιρίας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας, της UNESCO Πειραιώς & Νήσων και την ευγενική χορηγία της Κρυογονίας και της Ενδοσκοπικής Α.Ε , ξεκινάει το ταξίδι της μέσα από την εναρκτήριά της εκδήλωση την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η καμπάνια σχετίζεται με τη μάστιγα της εποχής μας- την «Υπογονιμότητα» και έχει ως βασικό σκοπό να συνειδητοποιήσουν οι νέοι άνδρες πως η «γονιμότητα» αποτελεί ένα μέρος ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους, ικανή να συμβάλλει στην ευαισθητοποίησή τους απέναντι στην πρόληψη και φροντίδα της αναπαραγωγικής τους υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προληπτική εξέταση σπερμοδιαγράμματος, η κρυοσυντήριση σε περιπτώσεις παρουσίας προβλημάτων υγείας, και η δωρεά σπέρματος σε περιπτώσεις καρκινοπαθών πριν υποβληθούν σε χημειοθεραπείες, αποτελούν τις βασικές αξίες της πρόληψης με σκοπό τη δημιουργία υγιούς οικογένειας. Κεντρική Πρέσβειρα της καμπάνιας είναι η δημοσιογράφος και ποιήτρια Κλέλια Χαρίση, Ambassador των εκστρατειών «ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣΤ» και «LET’S ΠΑΠ», η οποία συντονίζει την εκδήλωση σε μία διαδραστική μορφή συζήτησης ανάμεσα στους επιστήμονες και το μαζικό κοινό. Στο πλαίσιο της υποστήριξης της Πανελλαδικής εκστρατείας, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν εργαστηριακών ελέγχων από την Κρυογονία.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: Έκαναν νεκροψία σε 60χρονο και βρήκαν στο σώμα του ιατρικό εργαλείο
Επόμενο άρθροΗ σφαγή στο Δήλεσι, ένα από τα θλιβερότερα γεγονότα του νεοελληνικού κράτους