Αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής στην Premier League θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/4) και το “Θέατρο των ονείρων”, ωστόσο το σαββατιάτικο πρόγραμμα είναι γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Η Σίτι “ανοίγει” την αυλαία των ματς του Σαββάτου, ακθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δοκιμάζεται εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας την μαχητική Κρίσταλ Πάλας. Οι “πολίτες” βλέπουν μόνο νίκη ώστε να παραμείνουν σε θέση “βολής” από την κορυφή, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι λογικά δεν ανησυχούν για την παραμονή τους, την οποία όμως θα “κλειδώσουν” με νίκη.

Η δεύτερη της βαθμολογικής κλίμακας, Άρσεναλ, είναι αυτή που θα κλείσει το σαββατιάτικο πρόγραμμα. Οι “κόκκινοι” θα αντιμετωπίσουν στο American Express Stadium την Μπράιτον, που έχει ελάχιστες, αν όχι μηδενικές, ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η τέταρτη Άστον Βίλα θα υποδεχτεί την Μπρέντφορντ με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην θέση της και την διαφορά από την Τότεναμ που ακολουθεί.

Η Μπέρνλι παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή αντιμετωπίζοντας στο Λίβερπουλ την Έβερτον, με τα “ζαχαρωτά” να θέλουν επίσης τους βαθμούς της νίκης ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 6 Απριλίου
14:30 Κρίσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Σίτι
17:00 Άστον Βίλα- Μπρέντφορντ
17:00 Έβερτον- Μπέρνλι
17:00 Φούλαμ- Νιούκαστλ
17:00 Λούτον- Μπόρνμουθ
17:00 Γουλβς- Γουέστ Χαμ
19:30 Μπράιτον- Άρσεναλ

Κυριακή 7 Απριλίου
17:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λίβερπουλ
19:30 Σέφιλντ- Τσέλσι
20:00 Τότεναμ- Νότιγχαμ Φόρεστ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροApple TV+: Νέα κωμική σειρά με τον Όουεν Γουίλσον
Επόμενο άρθρο«Ice Fall»: Θρίλερ στα παγωμένα νερά μιας λίμνης με πρωταγωνιστή τον Τζόελ Κίναμαν