Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, στην πλατεία Αγ. Νικολάου, στις 7 το απόγευμα.

Στο κάλεσμα- ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί ένα μεγάλο ΟΧΙ στη μετατροπή της χώρας μας σε “αιχμή του δόρατος” στους ιμπεριαλιστικούς δολοφονικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Τώρα να ακουστεί το μεγάλο ΝΑΙ στο δικαίωμα να ζούμε ειρηνικά, με αλληλεγγύη με τους άλλους λαούς, νοικοκύρηδες στον τόπο μας. Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στη μετατροπή του Βόλου, της Μαγνησίας και της Λάρισας σε «Σούδα» της Κεντρικής Ελλάδας! Και ο λαός του Βόλου να ενώσει τη φωνή του με όλο το λαό της χώρας για να μπει τέλος στον σάπιο κόσμο των πολέμων! Από τις εξελίξεις και την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς κανείς δεν έχει συμφέρον, εκτός από τους επιχειρηματικούς ομίλους. Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς και των άλλων κομμάτων υπηρετούν τους σχεδιασμούς της αστικής τάξης, που επιδιώκει να αναβαθμίσει το ρόλο της στην περιοχή... Η μεγάλη απεργία στις 28 Φλεβάρη, οι αγώνες των αγροτών στα μπλόκα με αιτήματα επιβίωσης, ο οργανωμένος αγώνας των φοιτητών και των συλλόγων τους για δωρεάν σπουδές και πτυχία με αξία, το σύνθημα που βροντοφώναξε χιλιάδες λαού «‘Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» δείχνουν τον δρόμο! Είναι ελπίδα σ’ αυτόν τον δρόμο οι εκατοντάδες επιστολές στρατευμένων ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους δολοφονικούς σχεδιασμούς, η απαίτηση να μην σταλεί φρεγάτα στο «στόμα του λύκου», στην Ερυθρά Θάλασσα, να σταματήσουν οι αποστολές στρατού στα σφαγεία του ΝΑΤΟ, η γενναία στάση αυτών των στρατευμένων μας απέναντι στην επιχείρηση τρομοκρατίας»

Το ΚΚΕ ζητά:

  • Να επιστρέψει τώρα η φρεγάτα. Να ακυρωθεί η απόφαση για αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα και χρησιμοποίηση του Στρατηγείου της Λάρισας.
  • Να επιστρέψουν όλες οι αποστολές των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται εκτός συνόρων.
  • Να σταματήσει η αποστολή στρατιωτικού οπλισμού στην Ουκρανία.
  • Κανένας Ελληνας αξιωματικός και στρατιώτης έξω από τα σύνορα.
  • Να κλείσουν τώρα οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα.
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ”
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Κυριακή
Επόμενο άρθρο«Περιμένουμε τον Νεϊμάρ πίσω» – www.ertsports.gr