Σε δηλώσεις από την Τούμπα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πως ένας είναι εκείνος που δηλητηριάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Μετά από το παιχνίδι με τον Άρη, πριν από λίγες εβδομάδες, είχα πει ”μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό”.

Έβλεπα την προσπάθεια για τις μεταγραφές και ευτυχώς με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ήρθε ένας μεγάλος προπονητής, αντάξιος της ομάδας.

Το είδαμε την Πέμπτη, το είδαμε και σήμερα…

Είμαστε πράγματι ευτυχισμένοι. Κάναμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας… Είναι επιβεβλημένο, σύμφωνα με την αγωγή και την παιδεία μου, αλλά και την άποψή μου για το ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων μας, όλη την οικογένεια και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ για την άψογη και ευρωπαϊκή φιλοξενία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι υπάρχει ένας εχθρός, ένας που το δηλητηριάζει, που τροφοδοτεί την εγκληματική οργάνωση.

Ο κόσμος θέλει ποδόσφαιρο. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Θέλω να πω ότι είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά και προβληματισμένοι. Γιατί; Βλέπουμε τι γίνεται και στα άλλα γήπεδα, στα άλλα παιχνίδια.

Το ποδόσφαιρο δεν καθορίζεται από τα μεγάλα ματς, από τις μεγάλες νίκες, αλλά από αυτούς, τους επίορκους διαιτητές.

Ο μεγάλος εχθρός είναι ένας… Πρέπει και ο κ. Σαββίδης και ο κ. Αλαφούζος να αντιληφθούν ότι αυτά που έλεγα, είναι η απτή πραγματικότητα.

Να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑγρότες: Συνοδεία αστυνομίας η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΔιπλό με “υπογραφή” Χόιλουντ η Γιουνάιτεντ