Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της και θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την απόκτηση δύο στόπερ, για να πάρουν τη θέση των Ράφα Βαράν και Χάρι Μαγκουάιρ, που αναμένεται να παραχωρηθούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» η αγγλική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις, που κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος στη Γαλλία. Η ομάδα της Νίκαιας ζητά 45 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος είναι στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% των «κόκκινων διαβόλων», και αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου Τοντιμπό, με τον οποίο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» η Γιουνάιτεντ κινείται και την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ της Γιουβέντους, Γκλέισον Μπρέμερ.

Μπορεί η ομάδα του Τορίνο πρόσφατα να επέκτεινε τη συνεργασία της με τον 27χρονο Βραζιλιάνο διεθνή στόπερ, που έληγε τον Ιούνιο του 2027, για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο ίδιος σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θέλει να παίξει στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπρέμερ είχε αποκτηθεί το 2022 από την Τορίνο αντί 41 εκατ. ευρώ και φέτος μετράει ήδη 17 συμμετοχές στη Serie A, έχοντας σκοράρει μία φορά στην εντός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση 20 εκατ. ευρώ και την παραχώρηση του Μέισον Γκρίνγουντ, ως αντάλλαγμα, για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του.

Ο Γκρίνγουντ έχει δοθεί δανεικός στη Χετάφε τη φετινή σεζόν και συμπεριλαμβάνεται στην πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» για να πειστεί η Γιουβέντους να παραχωρήσει τον Μπρέμερ. Ο 22χρονος επιθετικός τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.

Ο 21χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας. Ο Γκρίνγουντ, που έχει εντυπωσιάσει με τη Χετάφε, έχοντας οκτώ γκολ και πέντε ασίστ στο ενεργητικό του, είναι θετικός να φορέσει τη φανέλα της «Γιούβε».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτηβ Μιλάτος: Ανακλήθηκε η μήνυση για βιασμό εις βάρος του – Η αντίδρασή του
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η ταχύτερη BMW στον κόσμο – M240i με 1.500 άλογα