Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη “μάχη” που δίνει για την παραμονή πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ, που επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Φούλαμ, για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Οι “κόκκινοι” επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα από πέντε αγωνιστικές, καθώς επικράτησαν στο “Σίτι Γκράουντ” με 3-1 της Φούλαμ. Έτσι, έφτασαν στους 25 βαθμούς και βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +3 από την 18η Λούτον, έχοντας μάλιστα και ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, για την οποία έχουν κάνει έφεση.

Η Νότιγχαμ μπήκε φουριόζα στο ματς, με τον Χάντσον-Οντόι να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα ο Κρις Γουντ έκανε το 2-0, ενώ στο 45+3′ ο Γκιμπς-Γουάιτ έγραψε το 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Η Φούλαμ μείωσε σε 3-1 στο 49′ με τον Ανταραμπιόγιο, αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια, Νιούκαστλ και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, με τις “καρακάξες” να παραμένουν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και τα “ζαχαρωτά” στην 16η και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ίσακ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό για την Νιούκαστλ, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να ισοφαρίζει στο 88ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του Κλάιφερτ στο 79′ έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και την κέρδισε με 1-0, ενώ Μπέρνλι και Γουλβς έμειναν στο 1-1.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Τρίτη 2 Απριλίου

Νιούκαστλ – Έβερτον 1-1
Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 3-1
Μπέρνλι – Γουλβς 1-1
Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 1-0
22:15 Γουέστ Χαμ – Τότεναμ

Τετάρτη 3 Απριλίου

21:30 Άρσεναλ – Λούτον
21:30 Μπρέντφορντ – Μπράιτον
22:15 Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

Πέμπτη 4 Απριλίου

21:30 Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
22:15 Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League πατώντας ΕΔΩ.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Πολωνός στρατηγός Πιοτρ Μπλαζέους είναι ο νέος διοικητής του Ευρωπαϊκού Στρατιωτικού Σώματος
Επόμενο άρθροΗ Καϊζερσλάουτερν έβαλε τέλος στο όνειρο της Ζααρμπρίκεν