Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλαν στο Α.Τ. Αλμυρού οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Εκίζογλου και Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Τσαντούρης, καθώς βρέθηκαν κατεστραμμένα τα καινούργια παράθυρα που μόλις τοποθέτησε ο Δήμος στους ξύλινους οικίσκους του δάσους Κουρί.

Μήνυση για τις ζημιές στους ξύλινους οικίσκους του δάσους Κουρί κατάθεσαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμυρού

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Έχει ξεκινήσει μια νέα, μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση και την περαιτέρω ανάδειξη του δάσους Κουρί που τα τελευταία χρόνια ήταν παρατημένο στη μοίρα του. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, ώστε αυτό το στολίδι σπάνιας φυσικής ομορφιάς να αποτελέσει ξανά πηγή χαράς για τους Αλμυριώτες και τις Αλμυριώτισσες και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.  Η προστασία όμως της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας είναι πρωτίστως ζήτημα πολιτισμού και στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς και χαρακτηρίζει όλες τις οργανωμένες κοινωνίες που σέβονται τον εαυτό τους. Ο Δήμος Αλμυρού καλεί τους πολίτες του να απομονώσουν στη συνείδησή τους τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές και να κάνουν δική τους υπόθεση την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της περιοχής.
Η ευθύνη να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο είναι κοινή σε όλους, επομένως όλοι μας οφείλουμε (ο καθένας με τις δυνάμεις του) να συμμετέχουμε σ΄ αυτή την προσπάθεια. Οι καρποί που θα δρέψουμε θα είναι για όλους μας και, κυρίως, για τα παιδιά μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟΗΕ: Περισσότερα παιδιά σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας σε 4 μήνες παρά σε 4 χρόνια συγκρούσεων ανά τον κόσμο
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε στους “8” του Champions League η Μπαρτσελόνα