Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το ματς με την “Ένωση” τονίζοντας πως η διαφορά των δυο ομάδων ήταν ξεκάθαρη, απλά το αποτέλεσμα αδικεί τους “ερυθρόλευκους”.

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να έχουμε κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, στο δεύτερο άλλες τόσες. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου ήταν πολύ επιτυχημένος. Η ΑΕΚ ήταν πιο εύστοχη στην προσπάθεια που έκανε. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να συγχαρούμε και τους παίκτες μας για το παιχνίδι που έκαναν.

Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα αλλά αν αναλύσουμε τα δύο ημίχρονα νομίζω ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Όταν δεν σκοράρεις, αυτό μπορεί να συμβεί, τότε σκοράρει ο αντίπαλος και τότε το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να ισοφαρίσεις.

Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη κατάσβεση πυρκαγιάς στα Πιέρια Όρη
Επόμενο άρθρο«Συνωμοσιολόγος» είναι τίτλος τιμής και όχι ύβρις