ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (22/2, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη και με πρόκριση θα έχει συνδυάσει με ιδανικό τρόπο το πρώτο διάστημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του.

Ο Βάσκος ανέλαβε σε μία κρίσιμη στιγμή την τεχνική ηγεσία, αλλά μέσα σε λίγες ημέρες οδήγησε τους “ερυθρόλευκους” στη νίκη επί της ουγγρικής ομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και στο εντυπωσιακό 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Απομένει να κάνει το απόλυτο, με πρόκριση στους “16” του Conference League. Σε μία διοργάνωση που μετέχει για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με πρόκριση: Αν τα καταφέρει θα έχει πλέον προκρίσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από το Κύπελλο Πρωταθλητριών, το Κύπελλο Κυπελλούχων και το Κύπελλο UEFA παλιότερα, μέχρι το Champions League, το Europa League και το Conference League, που είναι οι πιο… φρέσκες διοργανώσεις της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η Βουδαπέστη και το ξενοδοχείο του Μεντιλίμπαρ

Η Βουδαπέστη φέρνει μόνον ευχάριστες αναμνήσεις στον προπονητή των “ερυθρόλευκων”. Βλέπετε, σ’ αυτήν την πόλη πέρσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη στον τελικό με την Ρόμα. Ο Μεντιλίμπαρ είχε αναλάβει την ομάδα της Ανδαλουσίας σε μία δύσκολη φάση, όπως τώρα τον Ολυμπιακό και κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο, κλείνοντας επιτυχημένα τη χρονιά. Και ήρθαν έτσι τα πράγματα που η αποστολή των Πειραιωτών κατέλυσε στο ίδιο ξενοδοχείο που είχε μείνει και η Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο για τον τελικό του Europa League

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Συλλαλητήριο Εργατικού Κέντρου – ΑΔΕΔΥ στις 28 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΡεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφει ο Τιμπό Κουρτουά