Σε πολύ λίγο καιρό, η Αγορά Μοδιάνο υποδέχεται δύο νέα καταστήματα με άρωμα από το παρόν, αναμνήσεις από το παρελθόν και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Το άκρως επιτυχημένο concept του μεζεδοπωλείου “Ούζου Μέλαθρον” που φέτος κλείνει 30 ολόκληρα χρόνια ζωής, έρχεται στην μεγάλη αγκαλιά της ανανεωμένης Αγοράς Μοδιάνο σε έναν μοναδικό χώρο στον εξώστη επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πάντα ανατρεπτική μεζεδοφαγεία του ‘’Ούζου Μέλαθρον’’, προσαρμοσμένη στη νέα εποχή και βασισμένη πάντα στα τοπικά προϊόντα της Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται πλέον και μέσα στην Αγορά Μοδιάνο, δημιουργεί το καινούριο στέκι για το μεζέ, και όχι μόνο.

Ακριβώς απέναντι, επί της Ερμού, υποδεχόμαστε στο νέο του σπίτι πλέον, το πολυαγαπημένο και πολυταξιδευμένο café-bar “Το Διατηρητέο”. Το μαγαζί που άνοιξε την δεκαετία του ’90 στον πεζόδρομο της Ικτίνου και χάρισε στους Θεσσαλονικείς (και όχι μόνο) αμέτρητες αναμνήσεις και μοναδικές συγκινήσεις, κάνει δυνατό comeback, υποσχόμενο καινούριες εμπειρίες και στιγμές διασκέδασης που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες.

Η Αγορά Μοδιάνο ολοκληρώνει με σταθερά και αποφασιστικά βήματα το ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο νέο της πρόσωπο, συνθέτοντας ένα ψηφιδωτό πολλαπλών διαφορετικών επιλογών σε καταστήματα λιανικής και εστίασης, προσφέροντας στους Θεσσαλονικείς τα πιο εκλεκτά και προσιτά προϊόντα της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTρενάκι στα στούντιο της Universal
Επόμενο άρθροΗ ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με Βόλο