Το εισιτήριο για την Volley League Γυναικών θα διεκδικήσουν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας, οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των πλέι οφ της Pre League.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έφυγε με τη νίκη με 3-2 σετ από την έδρα του ΖΑΟΝ και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Ο Μίλωνας που φέτος αγωνίστηκε πρώτη φορά στην Pre League Γυναικών θα παλέψει για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και την άνοδο στη Volley League Γυναικών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιστρέφει θριαμβεύτρια από την Καλαμάτα, καθώς επιβλήθηκε του Απόλλωνα με 3-1 σετ και με 2-0 νίκες πήρε την πρόκριση για τους τελικούς των πλέι οφ.

Η άνοδος θα κριθεί στις δύο νίκες και οι Αμαζόνες που τερμάτισαν στην 2η θέση στην κανονική περίοδο θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων.

Pre League Γυναικών – Play Off 2-5

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 – Δεύτερος Αγώνας

Ζ.Α.Ο.Ν. – Α.Ο.Ν. Αμαζόνες 2-3 (25-15, 13-25, 26-24, 20-25, 07-15)

Διαιτητές: Μάλφας, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Ζ.Α.Ο.Ν. (Αντώνης Παπαδόπουλος): Νίκα, Χατζηχαραλάμπους, Χάνσον, Γιοβάνη, Κάβουρα, Παπαδοπούλου / Σπυροπούλου (λ), Βαϊοπούλου, Μερκουριάδη, Φωτοπούλου.

Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Νίλον, Νομικού, Τόσι, Βαρουδάκη, Χριστοδούλου, Νικολαΐδη / Τζεφέρη (λ), Μαραζοπούλου (λ), Γερογιάννη, Κορρέ.

Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 1-3 (20-25, 21-25, 25-22, 16-25)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κτενάς, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Αρβανιτοπούλου, Ριμπέιρο, Καραφουλίδου, Κοκότη, Φάκη, Θεοδωράκη / Γιόλλα Ν. (λ), Ευθυμιοπούλου (λ), Αποστολοπούλου, Μαυροειδή, Καραμούντζου, Γιόλλα Ειρ..

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): 
Γιαννέλου, Σάντος, Γκρέκα, Καλντερόν, Βυθούλκα, Δορμπαράκη / Γούλα (λ), Χάνα (λ), Μανώλαινα, Θεοδωρακέα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα σε απολογία οι βρεφονηπιοκόμοι – Καταγγελίες ότι κλείδωναν με δεμένα χέρια παιδιά 3- 4 ετών
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει η Δάφνη Καραβοκύρη: «Η μητέρα μου διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή»