Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όπως και οι σαρωτικές αλλαγές στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, συνεπεία της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής το βράδυ της Δευτέρας (1/4), από τον 39χρονο πρώην φίλο της, έξω από το εν λόγω τμήμα.

Λίγη ώρα αργότερα μετά από την απόφαση για το «ξήλωμα» του Διοικητή αλλά και του αστυνομικού του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα ο οποίος επίσης απομακρύνθηκε από τη θέση του, ακολούθησε η καρατόμηση άλλων τεσσάρων αστυνομικών του συγκεκριμένου τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την διαλεύκανση του τραγικού περιστατικού της δολοφονίας της 28χρονης καθώς και όσων προηγήθηκαν είναι σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, κάτι που ισχύει και για τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Άπαντες οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ελέγχονται ενδελεχώς και στο Α.Τ. και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜε Αράο στον άξονα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΤον δυσκόλεψε αλλά… ο Σβαμπ είχε τα κλειδιά της νίκης