H Μπολόνια επικράτησε 3-0 της ουραγού Σαλερνιτάνα στο «Ρενάτο Νταλ΄Άρα», σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική Serie A, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη (που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έφτασε στο -2 από την -3η- Γιουβέντους και το όνειρο του Champions League είναι πλέον όλο και πιο ζωντανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα», είπε ο Μπάμπης Λυκογιάννης και συνέχισε:

«Θα ξεπεράσουμε τη Γιουβέντους στη βαθμολογία; Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο. Εάν θα ήθελα να παίξω στη Μπολόνια του χρόνου; Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω…».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέα Αριστερά: Η αύξηση των 39 ευρώ καθαρά στον κατώτατο μισθό δεν καλύπτει επ’ ουδενί την εκτίναξη του κόστους ζωής
Επόμενο άρθρο«Το απίστευτο ρεκόρ που 30 χρόνια μετά θέλουν οι Αλμέιδα, Πινέδα και Πισάρο»