Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε με 3-2 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” φτάνοντας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«To μέλλον είναι σήμερα και αύριο, συνεχίζουμε. Κάναμε μία νίκη, προσπαθούμε να κερδίσουμε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Κάναμε το παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Στο πρώτο δεν ένιωσα ότι η ομάδα μας απειλήθηκε, είναι φυσιολογικό να έχουν ποιότητα δημιουργώντας ευκαιρίες, στο δεύτερο ήταν πιο πιεστικοί».

«Είναι φυσιολογικό όταν φεύγει το άγχος να αφήσεις κάποιους χώρους τους οποίους εκμεταλλευτήκαμε. Δεν με χαροποιεί το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις, θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει, στο 1-3 θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα».

«Στο πρώτο ημίχρονο το γκολ της ισοφάρισης έρχεται 80 μέτρα μακριά από την εστία, από εκεί και πέρα είμαι ικανοποιημένος για ένα παιχνίδι που ήταν γεμάτο ένταση. Χάσαμε τον Κεντζιόρα στο ημίχρονο, ο Νάσμπεργκ είχε καιρό να εμφανιστεί, οι παίκτες ωστόσο διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛύγισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας για το διαζύγιό του: «Πολλές φορές έχασα τον ύπνο μου…»
Επόμενο άρθροΟι πρώτες δέκα υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς