Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, ο άνδρας που μέσα σε λίγες ώρες επιτέθηκε δύο φορές στη σύντροφό του στην Πάτρα, η οποία προκειμένου να γλιτώσει πήδηξε από το παράθυρο του ημιωρόφου.

Κατά την προσαγωγή του, ο 42χρονος Κ.Α. μίλησε στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και ισχυρίστηκε ότι δεν τη χτύπησε εκείνος, αλλά εκείνη και ότι του οφείλει λεφτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η 47χρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές, καθώς ο 42χρονος τη χτυπούσε. Στη συνέχεια, για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρο – του ημιωρόφου που διαμένει – στο πεζοδρόμιο, χωρίς να φορά καν τα παπούτσια της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, στο σημείο έφτασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος, αλλά στις 15:00 ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ. Επί τόπου έφτασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροEURO WU-19 (league A): Συντριβή (7-0) της Εθνικής Νεανίδων από την Ισπανία
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός των Τεμπών και των υποκλοπών δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του