Με… ήρωα τον Φραν Μπρόντιτς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε τη νίκη με 1-0 επί της πρωτοπόρου Ριέκα για την 24η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος και μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή.

Ο 27χρονος Κροάτης σέντερ φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 90+6΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Συγκεκριμένα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπίκιτς δέχθηκε αγκωνιά εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Μπρόντιτς να το εκτελεί και να χαρίζει το «τρίποντο», με buzzer beater, στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Conference League.

Η Ντιναμό μετρά πλέον 47 βαθμούς σε 23 ματς, την ώρα που η Ριέκα παρέμεινε στο «ρετιρέ» με 50 σε 24 αγώνες, ενώ δεύτερη είναι η Χάιντουκ με 49 σε 24 ματς.

Η Ντιναμό παρατάχθηκε με 4-2-3-1, τον Νέβιστιτς κάτω από τα δοκάρια, το Ριστόφσκι στα δεξιά της άμυνας, τον Πέρκοβιτς αριστερά και τους Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν στα στόπερ. Μπροστά τους ήταν οι Μίσιτς και Σούσιτς, ο Κανέκο δεξιά, ο Χότζα αριστερά, ο Μπατουρίνα σε ρόλο «δεκαριού» και ο Πέτκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Η σύνθεση της Ντιναμό: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι (86’ Πιερ-Γκαμπριέλ), Μπενάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούσιτς (58’ Αντέμι), Κανέκο (58’ Σπίκιτς), Χότζα (75’ Βίντοβιτς), Μπατούρινα, Πέτκοβιτς (75’ Μπρόντιτς).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι αγρότες επιστρέφουν με τα τρακτέρ τους στις Βρυξέλλες για να διαδηλώσουν
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα – Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ