Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του μπαίνει το Coppa Italia, καθώς το διήμερο 2-3 Απριλίου διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι τέσσερις ομάδες που παραμένουν στην διεκδίκηση του τροπαίου θα επιδιώξουν, ει δυνατόν, να εξασφαλίσουν από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στο “Stadio Olimpico” της Ρώμης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα, προκειμένου να τελειώσουν τη… δουλειά στον αγώνα ρεβάνς που είναι προγραμματισμένος σε τρεις εβδομάδες. Δεδομένου ότι η Ίντερ έχει ουσιαστικά… καπαρώσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, το Κύπελλο Ιταλίας δίνει πλέον τη δυνατότητα στην ομάδα, η οποία θα το κατακτήσει, να “κλείσει” με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Γιουβέντους και Λάτσιο “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” στο Τορίνο, λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση πρωταθλήματος στη Ρώμη (30/3) που έληξε με νίκη 1-0 των “μπιανκοσελέστι”. Από την πλευρά της, η “βέκια σινιόρα” είχε επικρατήσει 3-1 στο Τορίνο, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών του Coppa Italia:

Τρίτη 2 Απριλίου

22:00 Γιουβέντους – Λάτσιο

Τετάρτη 3 Απριλίου

22:00 Φιορεντίνα – Αταλάντα

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Επόμενο άρθροΤα τιμολόγια ρεύματος του Απριλίου