Έφτασε η ώρα να γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού στο DFB-Pokal, καθώς το διήμερο 2-3 Απριλίου διεξάγονται οι αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι τέσσερις ομάδες που παραμένουν… ζωντανές στη διεκδίκηση του τροπαίου βρίσκονται 90 λεπτά (ή και περισσότερα) μακριά από το “Olympiastadion” του Βερολίνου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός στις 25 Μαΐου. Δεδομένου ότι η -δις κάτοχος του τίτλου- Λειψία, η -πολυνίκης του θεσμού- Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποκλείστηκαν πριν τους προημιτελικούς, οι τέσσερις “μονομάχοι” μπορούν να… ονειρεύονται ότι θα δώσουν το «παρών» στον τελικό και θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους γι’ αυτό.

Η “αυλαία” της ημιτελικής φάσης του DFB-Pokal ανοίγει στο “Ludwigsparkstadion“, όπου η Ζααρμπρίκεν υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν. Η “Λάουτερν” είναι το θεωρητικό φαβορί στο ζευγάρι, καθώς αγωνίζεται στη 2. Bundesliga, ωστόσο η αντίπαλός της από τη Γ’ κατηγορία έχει εξελιχθεί σε… φονέα των γιγάντων στο εφετινό DFB Pokal. Έως τώρα, έχει αποκλείσει τρεις ομάδες της Bundesliga, συμπεριλαμβανομένης της Μπάγερν Μονάχου. Οι άλλες δύο είναι οι Μπορούσια Γκλάντμπαχ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Γερμανίας:

Τρίτη 2 Απριλίου

21:45 Ζααρμπρίκεν – Καϊζερσλάουτερν

Τετάρτη 3 Απριλίου

21:45 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεσπά ο Νίκος Καρβέλας για την εκκλησία: «Το μόνο καλό που έχει κάνει είναι η ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης»
Επόμενο άρθροΝάπολι: Συνάντηση Ντε Λαουρέντις με τον Κόντε