Ο Ολυμπιακός πήρε την πιο εύκολη νίκη του στα φετινά πλέι οφ, επικρατώντας με 5-1 της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου στο “ΔΑΚ Λαμίας”, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του μίνι-πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κέρδισε εύκολα στη Φθιώτιδα και έφτιαξε σερί, μετά το 3-0 επί του Άρη. Πλέον έχει 63 πόντους και απέχει κατά τρεις από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ είναι στο -2 από τη 2η ΑΕΚ και στο +1 από τον 4ο Παναθηναϊκό. Όλοι τους βέβαια αγωνίζονται αργότερα, κάτι που σημαίνει ότι η βαθμολογία δεδομένα θα αλλοιωθεί. Από την άλλη, η Λαμία συνεχίζει να είναι τελευταία με 34 πόντους.

Ο αγώνας

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους στο 7′ με μακρινό σουτ του Λέικ. Στο 22′ ο Μαρτίνς έκανε ένα ωραίο γύρισμα στον Γιόβετιτς, αυτός έφερε το σώμα του στο ιδανικό σημείο με μία όμορφη κίνηση κι εκτέλεσε τον Κοσέλεφ για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο σκόρερ κέρδισε και πέναλτι, μετά από άτσαλο και ετεροχρονισμένο μαρκάρισμα του Τσιλούλη. Ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση και δε λάθεψε για το 2-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ πριν πάνε στα αποδυτήρια. Ο Γιόβετιτς έκανε ωραίο γύρισμα για τον Ελ Κααμπί που πετάχτηκε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα, με τη βοήθεια του Παπαδόπουλου.

(EUROKINISSI)

Οι Φθιωτοί ξεκίνησαν δυναμικά το δεύτερο μέρος και παραλίγο να σκοράρουν στο 50′ με ένα σουτ του Λέικ που πέρασε οριακά άουτ. Προηγουμένως, είχε απειλήσει ο Ολυμπιακός με σουτ του Ελ Κααμπί μέσα από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Κοσέλεφ. Ο Μολδαβός τερματοφύλακας σταμάτησε και τον Μαρτίνς στο 62′ σε μία επικίνδυνη αντεπίθεση των Πειραιωτών. Έξι λεπτά μετά, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν μία καλή στιγμή με τον Ελ Αραμπί, ωστόσο ο Κορνέζος πρόλαβε και έβαλε το πόδι του, παραχωρώντας κόρνερ. Στο 81′ ο αμυντικός της Λαμίας στάθηκε άτυχος, καθώς έπειτα από σέντρα του Έσε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Κορνέζος και στο 85′, όταν από δικό του λάθος, ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα και πλάσαρε για το 5-0. Τρία λεπτά μετά, η Λαμία βρήκε το γκολ της τιμής. Ωραία πάσα του Τόσιτς στον Λέικ, ο οποίος γύρισε το σώμα του προσπερνώντας τον Άμπι και σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 στο 88′.

ΓΚΟΛ: 88′ Λέικ – 22′ Γιόβετιτς, 26′ (πεν.) Ελ Κααμπί, 45’+1′ (αυτ.) Παπαδόπουλος, 81′ (αυτ.) Κορνέζος, 85′ Ελ Αραμπί

Κίτρινη: 60′ Σιμόν – 38′ Ρέτσος
Κόκκινη:
Δοκάρι:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (65′ Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Στάνκο (46′ Μάλτσι), Τόσιο, Τσιλούλης (65′ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (76′ Κοντονίκος), Σλίβκα (46′ Τζανδάρης)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (46′ Κίνι), Ρέτσος (59′ Βέζο), Άμπι, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα (71′ Ιμπόρα), Μασούρας, Μαρτίνς (71′ Καμπράλ), Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί (59′ Ελ Αραμπί)

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Κυριακή 7 Απριλίου

Λαμία – Ολυμπιακός 1-5
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League πατώντας ΕΔΩ.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ υπό «αλχημειοθεραπεία» Αλέξιος Κούγιας (Οι κάμερες της «Ζούγκλας» είναι παντού)
Επόμενο άρθροΠορτογαλία: Αγνοούνται τέσσερα άτομα που έπεσαν από βάρκα λόγω θαλασσοταραχής