Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Lionsgate, το συναρπαστικό τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού «Borderlands» σε σκηνοθεσία Ελάι Ροθ (Eli Roth).

Πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett), Κέβιν Χαρτ (Kevin Hart), Φλόριαν Μουντεάνου (Florian Munteanu), Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis), Τζίνα Γκέρσον (Gina Gershon), Αριάνα Γκρίνμπλατ (Ariana Greenblatt), Έντγκαρ Ραμίρεζ (Edgar Ramírez) και ο Τζακ Μπλακ (Jack Black) που δανείζει τη φωνή του στον Claptrap.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σενάριο του Ροθ και του Τζόι Κρόμπι (Joe Crombie) η Lilith (Μπλάνσετ), «μια διαβόητη παράνομη με μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει απρόθυμα στον πλανήτη της, την Pandora, για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του πιο ισχυρού S.O.B. του σύμπαντος, του Atlas(Ραμίρεζ).

Κάνοντας συμμαχία με μια αταίριαστη ομάδα έρχονται αντιμέτωποι με εξωγήινα τέρατα και επικίνδυνους ληστές προκειμένου να βρουν και να προστατεύσουν το εξαφανισμένο κορίτσι, το οποίο μπορεί να κρατά το κλειδί για μία ασύλληπτη δύναμη. Η μοίρα του σύμπαντος μπορεί να βρίσκεται στα χέρια τους αλλά θα πολεμήσουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το Bloody Disgusting η ταινία «Borderlands» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα ρωσικά στρατεύματα πιθανόν να χρειαστεί να φθάσουν στο Κίεβο, λέει ο Μεντβέντεφ
Επόμενο άρθροΡαντλ: «Προσπαθώ να επιστρέψω στα παρκέ το συντομότερο δυνατό»