Τον ξυλοδαρμό της από από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει, στο Νότιο Πήλιο, καταγγέλλει μια 60χρονη καρκινοπαθής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην 60χρονη, πρώην δασκάλα χορού, γνωστοποιήθηκε πριν μήνες από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού της η απόφασή τους να φύγει από το σπίτι. Οι διανέξεις μεταξύ τους ήταν συνεχείς, ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο, με αποκορύφωμα προχθές, που – όπως καταγγέλλει – μητέρα και γιος πήγαν στο σπίτι και άρχισαν να την τραβούν από τα μαλλιά και να την σέρνουν προκειμένου να βγει έξω. Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία και προέβη σε σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που οι σχέσεις με τους σπιτονοικοκύρηδές της έφτασαν σε αυτό το σημείο, ήταν το γεγονός ότι προχώρησε σε κάποιες μετατροπές του σπιτιού που νοίκιαζε, καθώς -όπως υποστηρίζει η ίδια- έχρηζε επισκευών. Οι ιδιοκτήτες ωστόσο, δεν ενέκριναν την πρωτοβουλία της αυτή και της έδωσαν τελεσίγραφο να εγκαταλείψει την οικία.

Μετά το επεισόδιο, η 60χρονη μεταφέρθηκε, συνοδεία γειτόνων της, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής από όπου έλαβε σχετική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο Δήμος Μούτσης
Επόμενο άρθροΜασεράνο: «Το σκέφτεται ο Μέσι για να ενταχθεί στην Ολυμπιακή ομάδα»!