Οι δηλώσεις του Ζαν Ζουλ:

Αρχικά, ερωτώμενος ο Ζαν Ζουλ κατά πόσο βελτιώθηκε η κατάσταση στην ομάδα του μετά το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, απάντησε: 
«Από την αρχή των πλέι οφ είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά και κάποια καλά παιχνίδια. Μετά, όμως, από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι θετικό, όπως πρέπει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την προετοιμασία μέσα από τα παιχνίδια που απομένουν, τα οποία επίσης είναι σημαντικά, με την ίδια καλή διάθεση».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί αύριο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: 
«Είναι ένα παιχνίδι για τα πλέι οφ, διαφορετικό από αυτό που περιμένουμε με αυτόν τον αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Εμείς πάμε εκεί για να δώσουμε τη μάχη μας. Πάμε να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και ότι είμαστε έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα».

Στην ερώτηση πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θέλει, επισήμανε: 
«Κατ’ αρχάς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Φυσικά, να δώσουμε τη μάχη μας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό κάνουμε πάντα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους, οπότε αυτό πρέπει να κάνουμε ξανά».

Όσο για το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα ως το τέλος των πλέι οφ, ο Ζαν Ζουλ ήταν σαφής: 
«Πράγματι, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, όπως και στα άλλα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος των πλέι οφ. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε καλά».//ΓΡ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακινητών ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη
Επόμενο άρθροΣε άλμπουμ της Beyoncé συμμετέχει η πρωτοπόρος της κάντρι μουσικής Λίντα Μαρτέλ