Ο Κροάτης σούπερ σταρ φέρεται να είναι απογοητευμένος στη Μαδρίτη και δεν αποκλείεται να… μετακομίσει το προσεχές καλοκαίρι, με την ελληνική ομάδα να επιθυμεί διακαώς να τον φέρει πίσω στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η “Marca” αναφέρει πως ο Μάριο Χεζόνια έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από τη Ρεάλ. Ο 28χρονος δεν είναι ικανοποιημένος με τις απολαβές που του προτείνονται. Αυτό σημαίνει πως αν οι “μερένγκες” επιθυμούν να τον κρατήσουν, θα πρέπει να… ανεβάσουν την προσφορά τους. Κάτι που επίσης απογοητεύει τον “Super Mario” είναι ο ρόλος του στην ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, στους πανηγυρισμούς μετά τον οποίο αποχώρησε… πρόωρα.

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επιθυμούν διακαώς να επανεντάξουν τον Κροάτη στο δυναμικό τους, μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2021. Σε αυτό το πλαίσιο, του προσφέρουν έξι εκατομμύρια ευρώ καθαρά για τρία χρόνια, σε συμβόλαιο που θα λήγει τον Ιούνιο του 2027. Η ισπανική εφημερίδα τονίζει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό η Ρεάλ να μην μπορεί καν να πλησιάσει αυτά τα ποσά, κάνοντας έτσι την ομάδα της Αθήνας το… φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφεί του Χεζόνια.

Το δημοσίευμα:

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜηχανοκίνητη πορεία παραγωγών λαϊκών αγορών στο Βόλο
Επόμενο άρθροΚορινθία: Στην υπηρεσία καθαριότητας εργαζόταν με τηλεργασία ο πατέρας των Παλαιοχριστιανών