Μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες εκτυλίχθηκε μία απίστευτη ιστορία στην Αργεντινή που «κλόνισε» την οικογένεια του Άνχελ Ντι Μαρία, αλλά εντέλει είχε αίσιο τέλος για τον Αργεντινό σούπερ σταρ και πρωταθλητή κόσμου με την «αλμπισελέστε» τον Δεκέμβριο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Συμμορία κακοποιών, που φέρονται να συνδέονται με το εμπόριο ναρκωτικών στο Ροζάριο, έστειλαν σειρά από απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια του 35χρονου άσου της Μπενφίκα, υπογραμμίζοντας πως εάν ο Ντι Μαρία επέστρεφε στην Αργεντινή για να αγωνιστεί στη Ροζάριο Σεντράλ θα σκότωναν ένα μέλος της οικογένειάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πείτε στον γιο σας, τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», ανέφερε το μήνυμα των κακοποιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Infobae, η οποία επικαλέστηκε στο ρεπορτάζ της αστυνομικές πηγές.

Περίπου δύο μέρες μετά, οι αρχές της Αργεντινής κατάφεραν να συλλάβουν τους φερόμενους εκβιαστές, όπως έκανε γνωστό η υπουργός Ασφαλείας, Πατρίτσια Μπούλριχ. «Ο υπεύθυνος για τις απειλές θανάτου απέναντι στον Ανχέλ Ντι Μαρία και την οικογένειά του, συνελήφθη.

Ο Πάμπλο Ακότο, ο οποίος βρισκόταν υπό διερεύνηση για εμπόριο ναρκωτικών, ομολόγησε, ότι συμμετείχε σε υποκλοπές ως αρχηγός της συμμορίας. Οι Σάρα Μπελέν Γκουτιέρεζ και Γκάμπριελ Ίσμαελ Παστόρε, που ήταν συνεργοί του συνελήφθησαν επίσης από την αστυνομία της Σάντα Φε, μέσω PDI, την ώρα που επιχειρούσαν να δραπετεύσουν», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η υπουργός Ασφαλείας της Αργεντινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξαιρετική δουλειά από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα, Χαβιέρ Αρτζούρμπι και Πάμπλο Σόκα από τη Σάντα Φε, οι οποίοι μας επέστρεψαν να λάβουμε πληροφορίες για τον υπεύθυνο των εκβιασμών. Είμαστε εναντίον της μαφίας, των εμπόρων ναρκωτικών και των εκβιαστών, για να φέρουμε την ασφάλεια στους ανθρώπους του Ροζάριο και της Αργεντινής», κατέληξε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙσημερινός: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στην εξέγερση σε φυλακή της Γουαγιακίλ
Επόμενο άρθροEuroleague: Αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Μονακό