Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

Για την πορεία της Μακάμπι στην τρέχουσα σεζόν: «Εκτιμώ πολύ και αναγνωρίζω απόλυτα αυτό που έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ αυτή τη σεζόν. Τους χειροκροτώ για όσα κατάφεραν να πετύχουν, παρά τις δυσκολίες. Προκρίθηκαν στα playoffs παίζοντας καλό μπάσκετ. Αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν έχει καμία σχέση με τη βία, την επιθετικότητα ή τον πόλεμο».

Για τον Κάτας: «Είμαι χαρούμενος για τον φίλο μου τον Όντετ, ο οποίος κάνει άλλη μια επιτυχημένη σεζόν στη Μακάμπι. Ως λάτρης και φίλαθλος του μπάσκετ, αλλά και ως προπονητής, δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω αυτό που κάνει. Όταν έπαιζε για εμάς στον Παναθηναϊκό, ήταν ένας πλέι μέικερ που καταλάβαινε το παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που είναι επιτυχημένος.

Η αίσθηση του να βλέπεις τον πρώην παίκτη σου να φτάνει σε αυτό το μέρος είναι ξεχωριστή. Σε όλους όσους γίνονται προπονητές ή στελέχη, λέω πάντα “Καλώς ήρθατε στην άλλη άκρη του ποταμού. Τώρα πρέπει να σκεφτείτε άλλους 15 ανθρώπους και όχι μόνο τους εαυτούς σας”. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση και μια διαφορετική οπτική».

Για το ότι η Μακάμπι προκρίθηκε στα playoffs παρότι δεν έπαιζε στο γήπεδο της: «Παράξενο ή όχι, αυτό είναι προϊόν της αφοσίωσης που έχουν. Οι παίκτες ξέρουν τι κρίνεται στα παιχνίδια και υποθέτω ότι η εκπροσώπηση της χώρας στη EuroLeague είναι πολύ σημαντική για τους φιλάθλους».//ΓΡ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: SOS από το δήμο Αλμυρού και συστάσεις στους πολίτες για τα αδέσποτα
Επόμενο άρθροNέο κύμα αφρικανικής σκόνης, ζέστη και λασποβροχή σήμερα