Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πώς να εξηγήσεις την, οριακά εγκληματική, ανικανότητα οδήγηση μερικών που επειδή έχουν ένα «εργαλείο» εκατοντάδων ίππων αμέσως νομίζουν ότι μεταμορφώνονται σε πιλότοι της F1;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε, έρχονται από κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας σε μεγάλη διασταύρωση στην Τσεχία.

Ο οδηγός της κίτρινης Ford Mustang Shelby GT500, είναι ο φίλος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και το πήρε για μία βόλτα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καν δίπλωμα οδήγησης και ότι είχε πιει και μερικές μπύρες προηγουμένως.

Το περιστατικό συνέβη στο Hradec Kralove, μια μικρή πόλη περίπου μια ώρα μακριά από την Πράγα, λίγο πριν από τις 4:00 μ.μ. την Κυριακή 24 Μαρτίου. Στο βίντεο, η Mustang, η οποία ξεχωρίζει από το έντονο κίτρινο χρώμα της, φαίνεται να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα ενώ περιμένει να στρίψει αριστερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, ένα Renault Megane Estate που θέλει να στρίψει αριστερά σταματά πριν έρθει σε επαφή με το Ford. Αλλά καθώς το αυτοκίνητο  περνάει με ταχύτητα για να στρίψει αριστερά, γλιστράει και βγαίνει εκτός δρόμου, αποφεύγοντας κατά τύχη τους πεζούς που περιμένουν να διασχίσουν το δρόμο.

Συνεχίζει να γλιστράει κατά μήκος του πεζοδρομίου και να επιστρέφει στο δρόμο, κατεβάζοντας και μια πινακίδα κυκλοφορίας. Η παρέκκλιση συνεχίζεται, καθώς η Mustang μόλις που αποφεύγει ένα άλλο όχημα και στη συνέχεια, χτυπά το μαύρο Renault Megane του οποίου το μπροστινό μέρος απέφυγε μόλις και μετά βίας λίγο νωρίτερα.

 

Ο 50χρονος οδηγός της Mustang έχει μια λίστα με κατηγορίες εναντίον του: παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρυσοχοΐδης: «Έωλη και προσχηματική η πρόταση δυσπιστίας»
Επόμενο άρθροΝέα ένταση στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου και Μπούρα – «Μας έχετε σπάσει τα νεύρα!»