Παραδόθηκε σήμερα το έργο διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου των Εργατικών Κατοικιών στο Βελεστίνο του δήμου Ρήγα Φεραίου, από τον διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη στο δήμο με τον οποίο είχε υπογράψει μία σύμβαση συνεργασίας το 2021. Το έργο χρηματοδότησε η ΔΥΠΑ με 500.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, εκφράζοντας τόσο την δική του ικανοποίηση όσο και των δικαιούχων.

Παραδόθηκε επίσημα το έργο του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών στο Βελεστίνο
Αριστερά ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας και δεξιά ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπ. Πρωτοψάλτης

«Σήμερα παραδώσαμε το έργο της ολοκλήρωσης του περιβάλλοντος χώρου των Εργατικών Κατοικιών στο Βεςλεστίνο του δήμου Ρήγα Φεραίου. Σαράντα οικογένειες είχαν μπει στα σπίτια τους από το 2013 και δεν είχαν δρόμους, κάγκελα και διαμορφωμένο χώρο. Όταν αναλάβαμε ως διοίκηση ο δήμαρχος μας ζήτησε να γίνει το έργο και εμείς το κάναμε πράξη. Κλείσαμε άλλη μια εκρεμμότητα του τέως Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών. Παραδώσαμε ένα όμορφο και ασφαλές στη χρήση του έργο. Με χαρά διαπίστωσα σήμερα ότι η εργολαβία πήγε πολύ καλά και με ευχαρίστησε ο δήμαρχος. Εγώ ζήτησα συγνώμη από τους ενοίκους των κατοικιών γιατί η Πολιτεία τους ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια χωρίς να τελειώνει το έργο. Μία μία κλείνουμε τις εκκρεμότητες» τόνισε ο διοικτής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Παραδόθηκε επίσημα το έργο του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών στο ΒελεστίνοΠαραδόθηκε επίσημα το έργο του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών στο Βελεστίνο

Σημειώνεται το έργο είχε προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και η εργολαβία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2022. «Το έργο αποτελεί προστιθέμενη αξία για την περιοχή καθώς βελτίωσε σημαντικά την καθημερινότητα των διαμενόντων στις κατοικίες και αποτελούσε αίτημα χρόνων», επισήμανε ο κ. Νασίκας.

Παραδόθηκε επίσημα το έργο του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών στο ΒελεστίνοΠαραδόθηκε επίσημα το έργο του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών στο Βελεστίνο

.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧάντμπολ: Με Ισλανδία, Βοσνία και Γεωργία κληρώθηκε η εθνική ανδρών στα προκριματικά του EURO 2026
Επόμενο άρθροΕπίσημα στην Βαρέζε ο Γκίλμορ